Albert Schweitzer waarschuwt voor malafide advertenties

Het Albert Schweitzer ziekenhuis waarschuwt ondernemers voor een aanbod om te adverteren. Het ziekenhuis krijgt signalen dat malafide bedrijven ondernemers bellen voor sponsoring van een verwendag.

“Bedrijven worden gebeld met het aanbod te adverteren in een regionaal krantje voor een verwendag voor zieke kinderen in het ziekenhuis. Advertenties worden niet geplaatst of slechts een keer. De ondernemer is zijn geld kwijt”, vertelt woordvoerder Frank van den Elsen.

“Al sinds ik in het vak zit heb ik ermee te maken. We hebben sinds twee weken een handjevol meldingen gekregen van ondernemers die gedupeerd zijn. Dus ik denk dat een partij weer zijn pijlen heeft gericht op Dordrecht.”

Er is vanuit het ziekenhuis maar een partij die wel ondernemers en bedrijven benadert. “Dat is ons vriendenfonds maar zij benaderen mensen uit hun netwerk en doen dat nooit telefonisch.”

“Wij kunnen geen aangifte doen omdat wij geen benadeelde partij zijn, het gebruik van onze naam is niet genoeg. Wij moeten ook weten tegen wie wij aangifte moeten doen.”

youtube.com/watch?v=XJpolu6RaY8

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)