Body & Brains dag COKD daagt kinderen uit

Nieuwe regels voor een bordspel bedenken, letters maken met je lijf, voorwerpen verplaatsen zonder handen of een eigen puzzeltekening maken. Een greep uit de uitdagingen die kinderopvang organisatie COKD had bedacht voor hun kinderen tijdens de buitengewone Body & Brains-dag afgelopen week.

Het doel van deze dag was het uitdagen van kinderen. De kinderen kregen achter elkaar verschillende uitdagingen met als doel zo snel mogelijk alle challenges volbrengen. Zodra ze een taak hadden volbracht, ontvingen ze per e-mail de volgende. De uitdagingen waren voor de kinderen van de buitenschoolse opvang en de jongere kinderen op het kinderdagverblijf. Populaire uitdagingen waren: letters maken met je lijf en het uitproberen van zelf verzonnen nieuwe regels van bordspellen.

De Buitengewone Body & Brains-dag kwam niet uit de lucht vallen. Alles staat dit jaar in het teken van Body & Brains bij COKD kinderopvang. De kinderen worden een jaar lang meegenomen in de wereld van optische illusies en hersenkrakers. Gezond eten, sporten, relaxen en het menselijk lichaam komen uitgebreid aan bod.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)