Derde uur voor Studio De Witt

Studio de Witt is al vier jaar lang een begrip in radioland in de Drechtsteden. Het radioprogramma dat iedere zaterdagochtend wordt uitgezonden op Drechtstad FM breidt vanaf aanstaande zaterdag uit. Vanaf 2 februari duurt het programma tot 13.00 uur in plaats van tot 12.00 uur.

Presentator Ben Corino: “Ik merkte dat er regelmatig eigenlijk niet genoeg tijd was om alles te bespreken. Vaak komen politici naar de studio om over de actualiteit te praten en dan moesten we het afkappen, omdat de knop om moest. Daarom gaan we vanaf zaterdag een uur langer door.”.

Het format blijft hetzelfde: iedere week is er een hoofdgast. Iemand die een band heeft met Dordrecht en/of de Drechtsteden. Hij/zij wordt geïnterviewd door Ben Corino en mag zelf muziek uitkiezen die gedraaid wordt. In het tweede uur is er ruimte voor de actualiteit: er wordt ingegaan op wat er de afgelopen week speelde. Ook is er iedere week een dichter van dienst. Het derde uur zal in het teken komen te staan van de politiek en heet daarom ‘De politieke stamtafel’.


Zaterdag 2 februari is Geert ter Steeg van the Movies de hoofdgast. Studio De Witt is iedere zaterdag te beluisteren van 10.00 tot 13.00 uur op Drechtstad FM: via de ether op 95.7 FM, via de kabel op 105.9, digitaal bij KPN op kanaal 1083 en bij Ziggo op 915 en via de website www.rtvdordrecht.nl

www.youtube.com/watch?v=K2poon87t7A

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)