Dordtse in de race voor Miss Teen Zuid-Holland

De 16-jarige Milou Burgemeister uit Sterrenburg 3 is in de race voor Miss Teen of Zuid-Holland. De Dordtse deed mee aan de casting nadat ze via haar Instagrampagina werd gescout.

Nu volgt ze samen met de twaalf andere finalisten tussen de 15 en 18 jaar een traject, waarin ze zich inzet voor onder andere het goede doel de ‘Linda.foundation’ en heeft ze officiële persfoto’s laten maken.

"We zijn druk bezig met trainen, oefenen en alles voorbereiden", vertelt Milou. "Alle dansjes die we gaan doen hebben we doorgenomen, het lopen en de rest van de show: waar we moeten staan en hoe we de vragen moeten beantwoorden."

Daarover mag de 16-jarige tiener nog niet veel vertellen. "We krijgen bijvoorbeeld een onderwerp dat op dit moment speelt: pesten of global warming. Daar moet je je mening over een oplossing voor geven."

Op zaterdag 13 april strijdt ze tegen de andere meiden om de titel Miss Teen of Zuid-Holland in het Worldhotel Wings in Rotterdam. De winnares mag de provincie Zuid-Holland vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale op zaterdag 31 augustus.

Tot die dag kan er op de Dordtse kandidate gestemd worden door ‘POLL Zuidholland Milou’ te sms’en naar 3010.

www.youtube.com/watch?v=gOlB3oMUGtU

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)