FC Dordrecht oefent tegen Feyenoord

FC Dordrecht speelt op zaterdag 6 juli een oefenwedstrijd tegen Feyenoord. Het is nog niet bekend op welk tijdstip er wordt afgetrapt aan de Krommedijk.

In het verleden oefende FC Dordrecht en Feyenoord vaker tegen elkaar in de voorbereiding op een nieuw seizoen.

De laatste keer dat beide clubs in Dordrecht tegen elkaar oefende was in 2013. Toen werd het 1-1 door treffers van Pelle en Lima. In 2017 stonden beide clubs in een benefietduel in de Kuip tegenover elkaar en werd het 2-0. Beide treffers kwamen toen op naam van Michiel Kramer.

Sinds vorig jaar hebben de club en Feyenoord een samenwerkingsverband. Per seizoen zal Feyenoord ongeveer vijf spelers uitlenen aan de Schapenkoppen, de samenwerking duurt in totaal 1,5 jaar.

Lees ook: Samenwerking FC Dordrecht met Feyenoord

FC Dordrecht oefent in de voorbereiding ook nog tegen Norwich City. Die wedstrijd wordt tijdens de Open dag op zaterdag 3 augustus in Dordrecht gespeeld.

Ook met de Engelse club hebben de Schapenkoppen een samenwerkingsverband. Meerdere spelers zijn gehuurd van de club, het gaat om Simon Power en Savvas Mourgos. Mourgos moest vanwege een blessure vroegtijdig terugkeren naar zijn thuisclub. Norwich City promoveerde de afgelopen week naar de Premier League.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)