FC Dordrecht staat te popelen om te starten

09 augustus 2019 09:20

FC Dordrecht ontvangt vrijdag degradant NAC Breda in de eerste speelronde van de eerste divisie. Trainer Claudio Braga houdt een positief gevoel over aan de voorbereiding en heeft zin in de start van de Keuken Kampioen Divisie.

De verwachtingen zijn ambitieus aan de Krommedijk. Het woord 'linkerrijtje' valt zelfs bij FC Dordrecht. Braga ziet dat zijn ploeg op de training een hoog niveau haalt, maar hij benadrukt ook dat het echte werk nu pas begint en dat FC Dordrecht 'stapjes moet gaan maken'.

"We voelen ons goed en fit", zegt Braga. "We voelen ons gedreven en gemotiveerd, met veel ambitie. We zijn er klaar voor."

Mourgos
Ook Savvas Mourgos, de Griekse huurling van Norwich City, kan niet wachten op de competitiestart.
Vorig seizoen speelde de aanvallende middenvelder ook aan de Krommedijk, maar toen eindigde Dordt als zeventiende. Bovendien was Mourgos vanwege een zware blessure voor de winterstop al niet meer beschikbaar. "Het team ziet er goed uit. Hopelijk kunnen we het dit seizoen beter doen."


Transfers
FC Dordrecht hoopt nog op een aantal versterkingen. Onder andere van samenwerkingspartner Feyenoord. "Maar we zijn al redelijk tevreden met deze groep", zegt Braga.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)