Film in de tuin weer naar binnen verplaatst

09 augustus 2019 14:01

Voor de tweede week op rij gooit het weer roet in het eten van Film in de Tuin. Net als vorige week regent het, waardoor het niet mogelijk is om op de buitenmuur van The Movies film te kijken. Ook voor later op de dag is regen voorspeld, daarom is de film Notti Magiche van de Kloostertuin naar de bioscoop verplaatst.

Directeur Geert Ter Steeg vindt het jammer de Italiaanse komedie binnen gekeken moet worden. “Het is wat het is. Vorige week was binnen ook fantastisch, maar dit is niet wat je hoopt als je het programma samenstelt.”

Voor het eerst is het jaarlijks terugkerende evenement van The Movies dit jaar in hun eigen achtertuin. Dit in tegenstelling tot voorgaande jaren, toen was het in de tuin van het Dordrechts Museum.

Het was de bedoeling dat er vier vrijdagen buiten in de Kloostertuin genoten kon worden van films. De zijgevel van de cinema biedt ruimte aan het grote scherm. De projector komt aan de overkant van de tuin in een verhoogde overkapping te staan.


De film begint om 21:30 uur. De komende twee weken vinden er ook nog twee edities van Film in de Tuin plaats. "Dan hopen we op beter weer."

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)