Go Ahead Eagles verslaat FC Dordrecht

29 maart 2019 22:01

FC Dordrecht heeft een week na de vernedering in Eindhoven thuis met 1-3 verloren van Go Ahead Eagles. De Dordtse doelpuntenmaker was Oussama Zamouri.

Go Ahead speler Jaroslav Navrátil opende in de 7e minuut de score met een schot onder Dordrecht keeper Petar Stoskovic door, Oussama Zamouri nam 4 minuten later revanche met de gelijkmaker. Na de doelpunten gingen de elftallen op jacht naar het volgende doelpunt waarbij door beiden kansen werden gecreëerd.

Afgaande op de kansen zou de stand minstens 2-2 moeten zijn. Keepers Verhulst en Stoskovic hielden hun doelen echter leeg totdat Thomas Verheydt in de 29e minuut de 1-2 binnen kopte.FC Dordrecht deed zijn best een gelijkmaker te scoren maar ondanks een grote kans in de 39e minuut kwam het er niet van.

Tweede helft
De bezoekers waren aan het begin van de 2e helft gelijk weer gevaarlijk, er werd naast het Dordtse doel gekopt. Het zou een voorbode zijn voor de rest van de wedstrijd want ondanks een paar aanvallen van Dordrecht werd het niet echt gevaarlijk meer voor Go Ahead Eagles.
De wedstrijd werd door Jaroslav Navrátil beslist, hij schoot in de 91e minuut de bal tussen de palen

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)