Lekker Lepelen’ in het Hemelvaartweekend

In een ontspannen en gezellige sfeer verliep de eerste dag van Lepeltje Lepeltje fantastisch. Het kindvriendelijke familiefestival trok veel bezoekers. De dag begon bewolkt, maar werd al snel beter en dat was aan het aantal bezoekers te merken. Dordtenaren waren duidelijk toe aan het eerste grote festival van het jaar.

De diversiteit aan foodtrucks, marktkramen, live muziek en kinderactiviteiten maakt het festival toegankelijk voor alle leeftijden en dat was te zien. Spelende kinderen, families op de gezellige bierbanken, chillende vrienden aan de vijver, alle kenmerken van een mooie Dordtse reünie waren aanwezig.

Op het centrale podium waren gedurende de hele dag live optredens en DJ’s te zien en te horen. Vanaf 12.00 uur was de aftrap van de 2019 editie met de Dordtse DJ Tjarco van Raalte die de mensen welkom heette. Vanaf 14.00 uur begon de live muziek met de Barendrechtse kleinkunst formatie van Bezemwijk. Opvallende verschijning was de band Dragonfruit. De jonge electronic hiphop en R&B formatie verraste de bezoekers met hun mix van opzwepende zanglijnen en swingende beats.

De dag werd om 23.00 afgesloten met een optreden van DJ Alex Laman. Kortom, de eerste dag beloofd nog veel moois voor de komende dagen. Kom jij dit weekend van de sfeer proeven? Verslaggever Tijs van Gemert ging alvast voorproeven.
www.youtube.com/watch?v=a1ZEnv_SZJs

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)