Nachtconcerten Dordt in Cello afgelast door te weinig belangstelling

De nachtconcerten van Dordt in Cello gaan door een gebrek aan belangstelling niet door. “Ik ga een artiest niet laten spelen voor drie man publiek. Zo’n artiest komt misschien wel helemaal uit Duitsland en heeft zich goed voorbereid. Dan vind ik het niet kunnen dat ze voor drie man publiek speelt”, legt Bas de Zwart van de organisatie uit.

De organisatie laat twee artiesten optreden tijdens concerten in de middag of avond. Muzikant Robert Smith is gecombineerd met het Ceeys Fluisterconcert op vrijdagavond 31 mei. Het concert van Maya Fridman is verplaatst naar de Hofjesconcerten, ze speelt zaterdag 1 juni op het Arend Maartenshof.

Voor het concert van Jacqueline Hamelink en Johnny Lloyd is geen alternatief gevonden en dat concert is dus helemaal afgelast. Voor de rest van de concerten loopt de kaartenverkoop op schema. “We verwachten 3000 bezoekers en dat aantal gaan we halen.”

Dat de nachtconcerten niet verkopen, komt volgens De Zwart doordat het programma al vol genoeg is. "We hebben ochtend-, middag-, namiddag en avondconcerten. Daarbij is de nacht gewoon teveel."

Het volledig programma is te vinden op de website van het evenement.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)