Neem deel aan de Spuisafari!

28 december 2017 12:34

De gemeente nodigt Dordtenaren uit om deel te nemen aan een bijzondere inspraakprocedure over de toekomst van de Spuiboulevard: de Spuisafari.

Op woensdag 31 januari kunnen Dordtenaren ‘s ochtends samen met deskundigen en ondernemers het gebied tussen de spoorlijn en binnenstad verkennen en ‘s middags een visie ontwikkelen over de toekomst van de Spuiboulevard. Het college van B&W heeft al voorstellen aan de raad gedaan over de herontwikkeling van het gebied. Die zijn nader uitgewerkt en vormen de basis voor de nieuwe plannen. Daarin zijn verwerkt de plannen voor een nieuw Stadskantoor, een goede mix van wonen en werken en sanering van de kantorenvoorraad.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de hele dag of alleen voor het avondprogramma. Overdag van 9.00 tot 19.00 uur bestaat het programma uit presentaties, de “safari”, lunch, ontwikkelen van visies en diner. ‘s Avonds vanaf 19.00 uur worden deze besproken. Het geheel vindt plaats in of vanuit het voormalige Belastingkantoor aan de Spuiboulevard 220.
Geïnteresseerden kunnen zich voor 19 januari aanmelden via spuisafari@dordrecht.nl.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)