Nieuwe eigenaar Crimpert Salm

05 november 2015 18:16

Het bekende restaurant Crimpert Salm aan de Visstraat in Dordrecht is deze week overgenomen. Dordtenaar Marcel Koelewijn is de nieuwe eigenaar en ziet een jongensdroom in vervulling gaan.

De afgelopen drieënhalf jaar was de Crimpert Salm eigendom van Bjorn van Dijl die het restaurant samen met Kazia de Jong runde. Van Dijl is in Dordrecht ook eigenaar van Strada del Vino en Bistro 233. Van Dijl blijft nog wel verbonden aan de Crimpert Salm.

Marcel Koelewijn ziet als geboren en getogen Dordtenaar volop kansen voor het restaurant, dat in een van de meest monumentale panden van Dordrecht is gevestigd.

"Ik heb altijd een restaurant willen hebben en dat is met de koop van Crimpert Salm gelukt. Het is een restaurant met een goede naam. Ervaring die doe ik snel op mede geholpen door mijn zeer ervaren personeel. Ik zal er alles aan doen om het restaurant een stap verder te brengen."

Het borreluur op vrijdag- en zaterdagmiddag krijgt een nieuwe impuls. "We gaan echt voor gezelligheid en kwaliteit, Met mooie en verse producten."

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2018 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)