Omrijden dit weekend

Komend weekend is de A16 van Breda richting Rotterdam afgesloten vanaf de Moerdijkbrug tot aan Dordrecht-Centrum. De werkzaamheden starten vrijdag 14 juni om 21.00 uur en duren tot maandag 17 juni 05.00 uur.

Rijkswaterstaat voert dan verschillende werkzaamheden uit. Ze vervangen de deklaag van het asfalt, alle zogenoemde detectielussen in de weg en het weegsysteem. Ook gaan ze het fietsviaduct bij Amstelwijck schoonmaken.

De omleidingsroute’s op een rijtje:
De A16 is afgesloten van Breda naar Rotterdam vanaf knooppunt Klaverpolder tot afslag 21 Dordrecht-Centrum. Doorgaand verkeer naar Rotterdam rijdt om via de A59, A27 en de A15 of via de A17, A59 en A29. Verkeer naar de A16 Rotterdam vanaf Amstelwijck, Sterrenburg en N3 rijdt via de N3 richting 's-Gravendeel. De omleidingsroute gaat vanaf daar via de Rijksstraatweg, Mijlweg en Laan der Verenigde Naties. Verkeer vanaf de Kiltunnel en de bedrijven op Dordt-West richting Rotterdam rijdt via de N3 naar Papendrecht en vervolgens A15.

Rijkswaterstaat pakt de doorstromingsproblemen van het verkeer op het knooppunt A16/N3 aan. Dat doen ze met de aanleg van een nieuwe oprit vanaf de N3 naar de A16. Daar komt een klaverblad.

www.youtube.com/watch?v=7aQfc49Mf-o

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)