Overlast door verkeer Krispijnseweg

14 juli 2017 10:51

Het geluid van motoren en quads is voor bewoners van de Krispijnseweg één van de grootste bronnen van ergernis. Dat blijkt uit een enquête van de SP. Volgende week donderdag presenteert de partij alle uitkomsten van een bewonersonderzoek.

Een actieteam van de SP is vijf keer op pad geweest om bewoners van de Krispijnseweg te ondervragen over verkeersoverlast. Volgens de partij is er daardoor een goed beeld ontstaan van de klachten in de straat. Het geluid van motoren en quads is de op één na grootste ergernis. Wat de meeste irritatie oproept maakt de partij nog niet bekend. Dat gebeurt op een informatie-avond op 20 juli. “We zijn de resultaten nog aan het verwerken”, zegt Alex Groen van het SP-actieteam, “er zijn zo’n 70 enquêteformulieren ingevuld.”
De SP wil bewoners helpen met het maken van plannen die de overlast moeten verminderen.

Aanleiding voor het bewonersonderzoek zijn opmerkingen van SP-leden die aan de Krispijnseweg wonen. Volgens hen worden de vouwen uit je broek gereden op het zebrapad en kan je elkaar zelfs met de ramen dicht niet meer verstaan.

De volledige uitkomst van het onderzoek wordt donderdagavond 20 juli bekendgemaakt in Café Sebes aan de Krispijnseweg. De avond start om 19.30 uur.

http://

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)