Overzicht: regen veroorzaakt overlast in Dordrecht

De grote regenval woensdag zorgt voor overlast in Dordrecht. In dit overzicht houden we je op de hoogte.

Bij de OPOD Kinderspelen zijn kinderen onderkoeld geraakt. De EHBO en een ambulance hebben verschillende kinderen gecontroleerd, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. De buiten activiteiten van de Kinderspelen zijn afgelast.

Lees ook: Kinderen onderkoeld bij Obstacle Run Merwelanden

De buitenspeeldag op de Voorstraat gaat door het slechte weer niet door. Burgemeester Wouter Kolff en kinderburgemeester Marij zouden deze middag openen, maar hoeven niet naar de Voorstraat-West te komen. Of de spelletjes op een andere datum doorgaan is nog niet bekend.

Lees ook: Buitenspeeldag Voorstraat afgelast vanwege regen

De brandweer heeft woensdagochtend drie meldingen gehad van wateroverlast. In een gebouw bij de Noordendijk kwam water uit de stopcontacten. Aan de Groenmarkt liep water vanuit de put een pand binnen en in de Visstraat liep water uit de meterkast.

De brandweer heeft bij de Noordendijk en Visstraat geholpen met het veiligstellen van de situatie, bij de Groenmarkt heeft de brandweer de eigenaar geholpen.

Op de N3 was door de regenval een file ontstaan, de vertraging was ongeveer 18 minuten. Een tankwagen heeft het water opgezogen. De file was rond kwart over drie weer opgelost.

De oefeningen, het parcours en de tocht van de scootmobieldag van Veilig Verkeer Nederland, Gemeente Dordrecht en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid gaan niet door. Het theorie gedeelte van vanmorgen ging wel door.

www.youtube.com/watch?v=FtJBOvd4muE&feature=youtu.be

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)