Pumptrack moet er komen

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van dinsdag is bevestigd dat er genoeg geld is voor de pumptrack die ze willen gaan bouwen. De raad wil alleen wel dat er rekening wordt gehouden met de aankomende financiële gevolgen die de track kan opleveren.


De raadsleden die op de financiële gevolgen wezen diende daarover een amendement in. Zij willen dat de gemeente dan voor de eventuele kosten opdraait. Het amendement heeft het niet gehaald. Een van de wethouders zei namelijk dat hij het liet controleren en dat het bedrag voldoende is.

Het idee van de track is een burgerinitiatief. Een pumptrack is een baan met veel bochten en bulten speciaal gemaakt voor fietscrossers.

Arine van der Heuvel-Van der Ham( CDA) zegt dat de reden van twijfel is omdat burgerinitiatieven soms de neiging hebben tegen obstakels aan te lopen. De raad reageerde bij een eerdere vergadering enthousiast op het idee. Het zou namelijk ter bevordering zijn van de gezonde leefstijl van de Dordtenaren. youtube.com/watch?v=LbCAM91xYo4

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)