Rabobank deelt 180.000 euro uit

Een spannende avond voor ruim 250 verenigingen, clubs en instellingen uit de Drechtsteden. Ze waren woensdagavond te gast in Barendrecht. Daar deelde de regionale Rabobank namelijk de cheques uit van de jaarlijkse clubkasactie.

“Wij willen niet alleen een goede bank zijn die klantbeloftes invult", legt René Kerstens van de Rabobank Ijsselmonde-Drechtsteden uit. "We willen ook een bank zijn die maatschappelijk is en iets terug doen voor stichtingen en het verenigingsleven. De stichtingen en verenigingen brengen sociale verbindingen, dat vinden wij belangrijk.”

Leden van de Rabobank konden stemmen op een goed doel naar keuze. Het aantal stemmen is vertaald naar een geldbedrag dat aan allerlei verenigingen werd uitgedeeld. Sportverenigingen, scoutinggroepen en maatschappelijke instellingen zoals de Voedselbank gingen met het geld naar huis, die kunnen het goed kunnen gebruiken.

Bij binnenkomst kregen de deelnemers hun cheque in een gouden envelop uitgereikt. Ze moesten wel nog even geduld hebben, het mocht pas opengemaakt worden tijdens de show die erbij hoorde.

Het KNRM kreeg ruim 1615 euro, zij zijn bezig met het vervangen van hun communicatieapparatuur. “We zijn er heel blij mee”, vertelt een medewerker, “het is een heel mooi bedrag.”.

In totaal is er 180.000 euro uitgedeeld door de Rabobank.

youtu.be/YOw_mmvml9c

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)