Reisbureau start poll om kauwgommuur

06 december 2018 12:41

Reisbureau Travel Store start een poll om te kijken of de wereldkaart die tegen de kauwgommuur aan de Tolbrugstraat is gehangen op instemming kan rekenen van de Dordtenaren.

De wereldkaart werd vorige week vrijdag opgehangen op de beroemde kauwgommuur onder het motto Waar Blijf Jij Plakken? Mensen kunnen dan een kauwgommetje plakken op de plek waar ze graag naartoe willen.

In de nacht van maandag op dinsdag werd de kaart weggehaald door onbekenden en er naast gezet. Dinsdagochtend is de kaart vervolgens weer terug gehangen. Op de Facebookpagina Dordtse plaatjesmoppen voor eilandkids en Schapenkoppen ontstond vervolgens een felle discussie over de muur. De meeste mensen daar vinden dat de muur in oude luister hersteld moet worden.

Dit laatste is ook het reisbureau niet ontgaan. “Om te voorkomen dat het verder uit de hand loopt, hebben we een democratisch en redelijk voorstel bedacht, zodat iedereen alsnog bezwaar kan maken, of juist kan aangeven achter de vernieuwing te staan.” meldt een persbericht van Travel Store.

De poll is te vinden op https://www.facebook.com/TravelStoreNL/. Als een meerderheid van de Dordtenaren vindt dat de kaart weg moet, dan wordt deze ook daadwerkelijk weggehaald.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)