Rijksstraatweg deels dicht dit weekend

Automobilisten opgelet, de Rijksstraatweg is dit weekend dicht. Door werkzaamheden is het gedeelte tussen tankstation Haan Postiljon en de N217/N3 in beide richtingen afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A16.

De afsluiting loopt van vrijdagavond 20:00 uur tot en met maandag 05:00 uur. Er wordt nieuw asfalt gestort voor de nieuwe afrit 20 's-Gravendeel en er worden bewegwijzeringsportalen geïnstalleerd. Het is de eerste van tien weekendafsluitingen tot en met september.

Na de werkzaamheden zal de verkeerssituatie elke keer compleet gewijzigd zijn. Vooral werknemers van bedrijventerrein Dordtse Kil 1, 2 en 3 gaan daar last van hebben in de ochtend- en avondspits.

Rijkswaterstaat adviseert hen om zich goed te laten informeren en de komende maanden zoveel mogelijk buiten de spits te reizen of op een ander manier dan de auto. Weggebruikers moeten goed opletten komende maanden bij de Rijksstraatweg en de op- en afritten van de A16 op de N3.

Rijkswaterstaat doet er samen met aannemer Boskalis en de gemeente Dordrecht alles aan om de hinder te beperken. In korte tijd wordt zoveel mogelijk werk tegelijkertijd uitgevoerd in de weekenden en de vakantieperiodes. Rijkswaterstaat: “We monitoren de drukte om waar nodig extra maatregelen te nemen. Dat neemt echter niet weg dat hinder onvermijdelijk is.”

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)