Spui93 behoudt VrijwilligersPas

Spui93, voorheen Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk (SSKW), start haar jaarlijkse campagne om zoveel mogelijk bedrijven en culturele instellingen te vragen of zij mee willen (blijven) werken aan de VrijwilligersPas.

In totaal worden er 9000 passen uitgereikt aan mensen in Dordt, Papendrecht of Zwijndrecht. De pas krijgt veel waardering, maar hoe deze zich verhoudt met de DordtPas is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat de Vrijwilligerspas 2,35 koste en de DordtPas 20 euro. Spui93 vindt dit een onderzoek waard.

"Ondernemers willen vaak meer klanten, dus naamsbekendheid. 10% korting geven aan PasHouders is voor de meesten goedkoper dan een advertentie,” vertelt Sharmila Soekhram die de acquisitie voor de Vrijwilligerspas doet. “Een deel van de ondernemers doet zelf vrijwilligerswerk en/of wil graag op deze manier iets terugdoen voor alles wat vrijwilligers voor de maatschappij doen. Voor de vrijwilligers met een pas, de zogenaamde PasHouders, is het uiteraard van belang dat zij gebruik kunnen maken van mooie, speciaal voor hen samengestelde kortingen."

De deelnemende bedrijven en instellingen krijgen een Wij Doen Mee-sticker die op de voordeur of op de kassa geplakt kan worden. Afgelopen jaar deden er zo’n 180 bedrijven en instellingen mee, de meesten doen al jaren mee.

Voor meer informatie over de pas kan men een mail sturen naar anja@spui93.nl of bellen naar 6137029.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)