Toertocht langs de Linge bij Cycle for Hope

Cycle for Hope organiseert op 29 juni weer een toertocht, deze keer langs de rivier de Linge. De tocht is een alternatief voor de estafettetocht door Nederland. De fietsers van de toertocht zullen in Dordrecht beginnen en eindigen, onderweg rijden ze langs authentieke dorpjes en uitgestrekte weilanden.

Het doel van de toertocht is om om geld op te halen voor De Hoop. De opbrengsten worden onder ander gebruikt voor het inloophuis waar daklozen en eenzame mensen een veilige plek vinden.

De tour kan worden afgelegd op de afstanden 90, 120, 140 en 200 kilometer, de 120 km editie is een ladiesrun. De routes zijn te volgen door middel van GPX of opgehangen pijlen langs de weg. Onderweg zijn er plekken waar uitgerust kan worden met verzorging, op het einde van de tour krijgt iedereen een gratis maaltijd. Aanmelden kan via de website.

Ieder jaar organiseert Cycle for Hope fietstochten om geld op te halen. De grootste afstand is het rondje Nederland waarin in twee dagen 1200 kilometer wordt afgelegd.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)