Verkiezingscampagne VVD Dordrecht gestart

02 januari 2018 16:46

Met een nieuwjaarstoespraak op het Internet is de VVD in Dordt de verkiezingscampagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart gestart.

In het VVD filmpje presenteert lijsttrekker Maarten Burggraaf een staatsman die laat weten dat de VVD Dordrecht verder gaat ontwikkelen. De hondenbelasting wordt afgeschaft, er moeten woningen voor hogere inkomens gebouwd worden en er moeten bedrijven aangetrokken worden die een einde kunnen maken aan de hoge werkloosheid.

Gebroeders De Witt
Burggraaf refereert in zijn toespraak aan de Dordtenaren Johan en Cornelis de Witt. Met hun instelling werd in de 17e eeuw de Engelse vloot op de Theems verslagen. “Dordtenaren weten nog steeds van aanpakken”, aldus Burggraaf. Zijn partij heeft nu drie zetels maar hoopt na de verkiezingen de grootste te zijn. Dat is nu de lokale partij Beter voor Dordt met 14 zetels.

Dordrecht stemt
Ook alle andere partijen zullen hun verkiezingscampgne de komende weken gaan starten. Verkiezingen die spannend worden, zo wordt voorspeld. Vorige week werd bekend dat ook de PVV met een Dordtse lijst gaat komen.

RTV Dordrecht gaat alle campagneactiviteiten de komende maanden volgen. Dordtenaren zal gevraagd worden wat zij de komende vier jaar van de politiek verwachten en politici gaan in debat met de stad en met elkaar. Alles is te zien en te horen op televisie, radio en internet.

http://

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)