Voorronde Grote prijs van Dordt in Popcentrale

12 februari 2019 11:05

Diverse Dordtse popbands nemen het zaterdag tegen elkaar op in de voorronde van de Grote Prijs van Dordt. De winnaar neemt het op zaterdag 11 mei op tegen de andere categorieën Loud en Rock in de finale. Deelnemende bands zijn The Beatnik, Stella Warden, Shortout Kid en Van Bezemwijk.

De competitie van de Popcentrale is een kans voor plaatselijk en ambitieus talent om hun band en muziek te ontwikkelen. The Great Hurricane won in 2018 en speelde op Wantijpop.

Tot vorig jaar was de wedstrijd bekent als Band Boost. De naam is veranderd omdat er nu ook dj-producers meedoen in een competitie, Zij kunnen een fotoshoot, een promotiepakket, gratis repetities, eigen feestavond, optreden op de afterparty van Wantijpop en een interview. De finale van deze categorie is op 23 maart.

De winnaar van de prijs in de categorie bands krijgt een optreden op Wantijpop, een optreden en productiemiddag in Bibelot, een professionele concertregistratie en vijf gratis repetities in de Popcentrale. De voorronde van zaterdag start om 20:30 uur in de Popcentrale.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)