Weer weekendafsluiting N3

De N3 is komend weekeinde weer afgesloten. Deze keer gaat het om het stuk tussen de Laan der Verenigde Naties en de Rijksstraatweg weer afgesloten richting het zuiden. Het begint vrijdag om 22.00 uur en eindigt op maandag om 05.00 uur.

Er wordt gewerkt aan voorbereidingen voor het nieuwe viaduct over de A16. Verder wordt het safalt vervangen en vindt er noodzakelijk onderhoud plaats.

Verkeer dat vanuit Papendrecht naar Breda wil rijden kan het beste omrijden via de A15 en de A16. Vanaf de N3 vanuit Papendrecht kunt u niet de A16 op. De beide opritten naar de A16 zijn alleen vanaf de N217 (Kiltunnel) te bereiken.

Ook is het niet mogelijk om vanaf de N3 en de A16 (vanuit Breda) naar de Kiltunnel/'s- Gravendeel en naar de bedrijven op Dordt-West te rijden. Verkeer wordt via afslag Dordrecht-Centrum zowel op de N3 als de A16 omgeleid. Amstelwijck is alleen te bereiken vanaf de A16 en de N217. Verkeer op de N3 vanuit Papendrecht naar Amstelwijck, Sterrenburg en Wilgenwende wordt omgeleid via afslag Dordrecht-Centrum.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)