Zwarte Lola’s passionele after party

Zwarte Lola organiseerde gisteren haar after de Passion party in DOOR. Wie eerder naar haar legendarische feestjes is geweest, weet wat dat betekent. Een mix van jong en oud, hipsters en altoś in harmonie aan het feesten op een prikkelende locatie, met een mix van muziek stijlen. Stil staan is op deze feestjes geen optie.

Een Lola feest is pas een feest als er iets verrassends gebeurt. Naast de diverse area’s op de begane grond, 2e, 5e en 7e verdieping, was er in de Bar en Chill area om klokslag 24.00 uur een Passion waardige verrassing. Het Dordtse koor Heart & Soul o.l.v. dirigent Trea Kuijsten, met muzikale begeleiding van Hammond orgel fenomeen Govert van der Kolm, gaf een daverend optreden. Het publiek kon deze muzikale verrassing zeer waarderen en klapten en zongen er op los.


Op de begane grond zorgde Dj Jopie voor de soul, disco klanken waar de Zwarte Lola liefhebbers duidelijk van genoten. Op de boven verdiepingen kon je op de misschien voor deze gelegenheid net iets te krappe area’s, genieten van dj’s zoals Diana Plays Louder, Baba Laman en good old Frans Schnabel.

Klein smetje op de avond was dat de lift naar de boven verdiepingen het begaf. Daardoor waren deze voor de aanwezige minder validen niet meer bereikbaar. Dit mocht de sfeer niet beïnvloeden aangezien live band ‘Spin the Bottle’, op de begane grond de sfeer er goed in hield met hun energieke disco, soul, rock, dub sound.

Een Passion waardige afsluiter met een fantastische sfeer en alleen maar lachende gezichten.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2019 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)