Condoleanceregister voor slachtoffers familiedrama Heimerstein

10 september 2019 12:23

De gemeente Dordrecht organiseert dinsdagavond in de Ontmoetingskerk een bijeenkomst naar aanleiding van het familiedrama dat maandagavond plaatsvond op de Heimerstein. Ook wordt er door burgemeester Wouter Kolff een condoleanceregister geopend ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het familiedrama in het Stadskantoor.

Maandagavond schoot een 35-jarige agent zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar dood in hun woning aan de Heimerstein in Sterrenburg. Daarna doodde hij zichzelf. De 27-jarige moeder werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, dinsdagochtend werd bekend dat zij aan haar verwondingen is overleden.

De bijeenkomst is bedoeld "voor iedereen die daar behoefte aan heeft om samen verdriet te delen en gevoelens te uiten naar aanleiding van het gezinsdrama". Burgermeerster Wouter Kolff roept op om elkaar tot steun te zijn deze dagen.

“Dit gezinsdrama roept begrijpelijkerwijs veel emoties op in Dordrecht. Onder andere bij nabestaanden, in de buurt, bij vrienden, klasgenoten en teamgenoten, maar niet in de laatste plaats ook bij de politieorganisatie."

De bijeenkomst wordt samen met de betrokken scholen en sportvereniging Wieldrecht, georganiseerd en begint om 19:30 uur. De burgermeester zal rond 20:00 uur spreken.

Hoe laat het condoleanceregister wordt geopend is niet bekend.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)