Drugsdealers op heterdaad betrapt

22 oktober 2020 08:42

Een drugsdeal op de Krispijnse Vlietweg is woensdag niet onopgemerkt voorbijgegaan. Agenten zagen twee Dordtenaren een grote zak uitwisselen, uit onderzoek bleek dat er softdrugs in zat. In hun auto lag bovendien een ploertendoder (dat is een soort gummiknuppel), daarop zijn de twintigers opgepakt.

Ook op de P.A. Genestetstraat waren agenten oplettend toen er drugs werd gedeald. Een 20-jarige Dordtenaar werkte niet mee toen agenten hem wilde fouilleren, daarop is hij opgepakt. Op het politiebureau werd bij de drugsdealer een dealershoeveelheid harddrugs aangetroffen.

Alle drie de Dordtenaren van 20, 26 en 28 jaar, zitten vast.

Inbraakpreventie

De politie stuitte op de drugsdeal op de Vlietstraat tijdens een preventiecontrole in Krispijn om woninginbraken tegen te gaan. In de omgeving van de Erasmuslaan troffen agenten meerdere tuinen en woningen aan die niet op slot zaten. Ook stonden er veertien auto's niet op slot.

Bij zo'n zelfde controle in Sterrenburg waren meerdere schuren niet afgesloten. De bewoners en eigenaren van de voertuigen zijn door de politie hierover geïnformeerd en hebben tips gekregen om in de toekomst hun eigendommen wel af te sluiten.

Foto: Politie Dordrecht

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)