FC Dordrecht op eigen veld onderuit tegen Jong FC Utrecht

Geen punten voor FC Dordrecht in de ontmoeting met Jong FC Utrecht. De bezoekers gingen er door een 2-5 overwinning met de punten vandoor.

Al na een half uur keken de Schapenkoppen tegen een 0-2 achterstand aan en moesten ze met tien man verder doordat verdediger Noah Lewis met een rode kaart van het veld werd gestuurd.

Na rust konden de Dordtenaren de achterstand niet meer goedmaken: binnen twee minuten was het derde doelpunt van Jong FC Utrecht een feit. Renny Smith maakte namens FC Dordrecht nog twee doelpunten, maar de marge van Jong FC Utrecht was telkens groot genoeg om de wedstrijd niet meer spannend te laten worden.

Hoofdtrainer Claudio Braga noemt de nederlaag ‘een collectief falen’ en ook volgens aanvoerder Jari Schuurman is de 2-5 een terecht resultaat. “Het plan was duidelijk, maar het is niet gelukt ons eigen spel te spelen. Als wij op de ranglijst willen klimmen, zal het beter moeten.”

Door de nederlaag is FC Dordrecht hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie. De volgende wedstrijd voor de Dordtenaren is vrijdag in Rotterdam tegen Excelsior.

www.youtube.com/watch?v=WS5pazyNgH8

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)