FC Dordrecht weer onderuit

Het leek allemaal zo goed te gaan, afgelopen vrijdag. De Schapenkoppen voetbalden thuis tegen Helmond Sport en kregen veel kansen. Het spel eindigde  in een nederlaag. En die hadden de spelers niet zien aankomen.

“Ongeloof vooral. Ik zakte ook een beetje door mijn benen na de wedstrijd. Heel bizar dat je deze verliest,” zegt Stef Gronsveld na afloop. Trainer Claudio Braga zag wel kansen voor zijn spelers, maar baalt dat ze het niet hebben kunnen afmaken. “We namen veel initiatief en dan is het jammer dat je jezelf niet kan belonen. Maar het is niet helemaal onterecht waar we staan.”

De spelers en de trainer zullen met elkaar in gesprek moeten om de tcttiek voor de volgende wedstrijd goed door te nemen. “Deze hebben we echt weggegeven. Eigenlijk net zoals tegen Excelsior. Het is moeilijk je vinger erop te leggen, maar we moeten het er wel over hebben.”

De Schapenkoppen moeten vrijdag weer aan de bak en dan tegen De Graafschap. Voorlopig staan ze onderaan in de ranglijst van de Eerste Divisie.

www.youtube.com/watch?v=34O8H6I_rpY

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)