GWW en de gemeente gaan samenwerken

Gemeente Dordrecht en de GWW (grond, water en wegwerken) hebben donderdag een intentieovereenkomst getekend over een samenwerking. Zij hebben dit gedaan omdat zij streven naar een betere samenwerking, het voorkomen van fouten en een optimale inzet van mensen en materieel.

Joop Veth van de afdeling strategie en innovatie(van de gemeente) zegt dat de gemeente daarom de samenwerking met de GWW aangaat. “Wij werken al langer samen met de aannemers, maar door de aankomende projecten wilden wij graag de stap zetten om het nu tot een samenwerking te krijgen.” De stad wil de komende jaren 4000 extra woningen bouwen. Dat vraagt een enorme inspanning op het gebied van openbare ruimte en mobiliteit. Ook moeten ze rekening houden met aanpassingen van het klimaat, de energietransitie en de circulaire economie.

De komende twee jaar gaan beide partijen kijken of dat het initiatief een succes blijkt te zijn. Als dat zo is, wordt er na die twee jaar een convenant getekend waarin de samenwerking definitief wordt.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)