Herdenkingsplek voor gedode Manuel op Dordtse parkeerplaats waar hij gevonden werd

Voor de gedode Manuel (29) uit Zwijndrecht is een monument ingericht in de Aalbersestraat in Dordrecht. Daar werd het slachtoffer maandag gevonden, in koffers in een geparkeerde auto. Een 25-jarige man wordt verdacht van moord of doodslag.

Op de plek waar de auto met de koffers tot maandag geparkeerd stond, liggen nu bloemen en kaarsjes in de vorm van een hart. "Gisteren stond het helemaal vol en kwamen er allemaal auto's aan die hier stopten. Ik verwacht dat het morgen, met de stille tocht, nog drukker wordt", zegt een buurtbewoonster. De stille tocht begint zaterdag om 20.00 uur, vanaf de Parklaan in Zwijndrecht.

De verdachte werd vorige week donderdag opgepakt na een vechtpartij bij de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht. De man zei toen al iemand om het leven te hebben gebracht. In de woning werden bloedsporen gevonden en een voorwerp dat er mogelijk mee te maken zou hebben.

Ook een woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam staat in verband met deze zaak. De eerste mannen in witte pakken verschenen daar zondagavond, maar ook maandag en dinsdag is daar onderzoek gedaan.

Het onderzoek is nog in volle gang.

www.youtube.com/watch?v=CGR6miG629c&t=3s

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)