Hoe blijft FC Dordrecht een 'waardevolle club'?

21 september 2021 13:13

Met die insteek kwam er maandagmiddag een groep samen van zowel amateur- als betaald voetbalclubs, mensen uit het bedrijfsleven en zelfs wetenschappers. Al sinds augustus 2020 vergaren zij nieuwe kennis en zijn ze op zoek naar verandering en vernieuwingen binnen het betaald voetbal.

In het zogenoemde transitieboekje 'De Waardevolle Club' staan zeven inzichten om een voetbalclub gezond te maken anno 2021. "In het betaald voetbal in zijn totaliteit waren er ook voor corona uitdagingen om een gezonde bedrijfstak te zijn," vertelt Leon Vlemmings. Hij is dit seizoen de innovatiemanager voor FC Dordrecht en initiatiefnemer van De Waardevolle Club. "Ook FC Dordrecht heeft er voor gekozen om eens goed te kijken naar afgelopen jaren en hoe je nou als voetbalclub stap voor stap kunt zorgen dat je beter op het veld gaat presteren."

Tijdens de boekpresentatie waren er veel bekende oud-voetballers te gast zoals Foppe de Haan, Riemer van der Velde en Hans van Breukelen. Allen kregen zij een exemplaar mee van het transitieboekje. Daarnaast werd er een presentatie gegeven van het nieuwe platform 'Het Virtuele Stadion'.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)