Hommeles bij “Ouwe Jonges Krentebrood”

Aan de stamtafel van RTV Dordrecht is het zondagavond weer hommeles.

De immer kritische Ad van den Herik krijgt het opnieuw aan de stok met Thijs Blom, waarbij Ron van de Rhee de ondankbare taak heeft de heren in het gareel te houden bij hun maandelijkse terugblik op het nieuws.


Op hun inmiddels bekende, eigen wijze nemen de mannen in een half uurtje de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen tijd door. Normaal doen ze dat op de eerste zondag van de maand, maar door de Pasen nu een week later. Aan de orde komen zowel Dordtse als landelijk spelende zaken, zoals politiek gedoe en corona.

D66 heeft door aanhoudende interne twisten in Dordrecht nu twéé fracties, FC Dordrecht zag z’n zoveelste stadionplan in de kliko verdwijnen en de aanpak van overlast in het Kromhoutgebied zorgt niet alleen voor discussie wat betreft de inhoud. Ook wordt stilgestaan bij gemopper over de bestuursstijl van burgemeester Kolff.

Thijs Blom blijkt zich verdiept te hebben in het verbod om het beeld van Hanneken van Dordrecht op de kop van de Stadswerven te zetten. Het beeld zou de radar van Rijkswaterstaat verstoren. Maar dat gaat de Prins Clausburg óók doen en die mag er wel komen. Hoe zit dat? TNO onderzocht dat niet. Hoezo niet?

Het programma “Ouwe Jonges Krentebrood” is zondag bij RTV Dordrecht te zien vanaf 18.00 uur. Wie het mist krijgt woensdagavond een herkansing. 

www.youtube.com/watch?v=4NRq0JxkM-I

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)