Moeten “Ouwe Jonges” van de buis?

De oude mannen van RTV Dordrecht sparen elkaar zondagavond opnieuw niet.

De heren zijn het over verschillende onderwerpen oneens, maar op één punt sluiten de gelederen en dat is hun zoektocht naar de herkomst van het gerucht, als zouden zij van de buis moeten verdwijnen.

In “Ouwe Jonges Krentebrood” wordt traditioneel teruggeblikt op het Dordtse nieuws van de afgelopen weken, waarbij ook nu een uitstapje naar Den Haag niet geschuwd wordt. Hoe lang zitten we nog opgescheept met corona-beperkingen? De heren zijn overtuigd van het eigen gelijk en zetten er een fles wijn op!
Naast deze weddenschap komen bij Ron van de Rhee, Ad van den Herik en Thijs Blom ook de toekomstplannen van de gemeente, de wens voor een Arpad Weiszpad, het zieltogende FC Dordrecht en andere actualiteiten op tafel. Uiteraard met ongezouten meningen en TV-fragmenten uit het nieuws.

Het venijn zit ‘m weer eens in de staart, want het trio blijkt met succes een beroep te hebben gedaan op de WOB, de wet openbaarheid van bestuur. Zo blijken ze de hand te hebben gelegd op de geheime notulen van de redactieraad van de lokale omroep, waarin weinig vleiende teksten over de heren staan.
Ook wordt weer eens het onderscheid tussen nieuws en nepnieuws belicht. Is Facebook betrouwbaar?

Voor alle antwoorden moet u zondagavond om 18.00 uur afstemmen op RTV Dordrecht. Ouwe Jonges Krentebrood wordt woensdagavond door de lokale omroep herhaald.

www.youtube.com/watch?v=jqxcaKcFkLY

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2022 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)