Nieuw seizoen Ouwe Jonges Krentebrood van start

Aanstaande zondag zijn de mannen van Ouwe Jonges Krentebrood na een welverdiendie vakantie weer terug bij RTV Dordrecht.

In het tweede seizoen zullen Ron van de Rhee, Thijs Blom en Ad van den Herik maandelijks het wel en wee van het Dordtse nieuws op hun eigenwijze wijze ter tafel brengen.
In de eerste aflevering komen onder andere aan bod, de perikelen rond de bezuinigingen op de Sociale Dienst zoals die voorgesteld zijn in de Drechtraad, de rol van burgemeester Kolff bij de sluiting van Pablo's Kantina, uiteraard komt de sportvisie ter tafel en laten de heren ook nog hun licht schijnen over het ontwerp van Gerhard Lentink van zijn beeld "Hanneken van Dordt". Ron van de Rhee en Thijs Blom vinden dat het beeld er moet komen en zijn bereid zelfs een financiele bijdrage te leveren. De altijd eigenwijze Ad van den Herik ziet het beeld helemaal niet zitten en bepleit de terugkeer van Het Mobilarium.
Ouwe Jonges Krentebrood wordt zondag vanaf z18.00 u. uitgezonden en woensdag eveneens vanaf 18.00 u. herhaald. www.youtube.com/watch?v=DeIWVtKgPr4

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)