Dordrecht, Netherlands

Spaar vanaf nu Douwe Egberts Zegels voor de Dordtse voedselbank

Tijdens de maand december ontvang je niet alleen cadeautjes, ook al is dat een leuke pré, maar geef je ze ook weg. Ook dit jaar zijn er genoeg organisaties die zich inzetten voor de minder bedeelden. Het is vanaf nu weer mogelijk om Douwe Egberts punten te sparen voor goede doelen.
Marie Frenay | 6 december 2022 12:17 | Aangepast op 6 december 2022 12:17
Het is ieder jaar mogelijk om Douwe Egberts punten (DE-zegels) te sparen. Deze zegels vind je op de verpakkingen van Douw Egberts artikelen. De zegels kun je zo van de verpakking afknippen. De actie wordt al bijna honderd jaar georganiseerd.

Doneren
De zegels kun je inruilen voor mooie cadeaus, maar je kunt er ook voor kiezen om ze weg te geven. Met de spaarpunten die Dordtenaren vorig jaar hadden gedoneerd, kon de voedselbank veel Dordtenaren met een kleine buidel verrassen met een heerlijk bakkie koffie. De organisatie roept de bewoners van Dordt op om ook dit jaar hun zegels weer bij de voedselbank in te leveren.

Het is daarnaast ook mogelijk om je spaarpunten te schenken aan het Oranje Fonds, Het Vergeten Kind en het Nationaal Ouderenfonds. Lees hier meer over de actie!

Waar kun je de spaarzegels inleveren?
Punten kunnen ingeleverd worden in de inleverbussen van de Jumbo in Krispijn, De AH in de Stadspolders en de Plus supermarkten in Dubbeldam en Stadpolders. Mensen kunnen ze ook inleveren bij verschillende uitdeelpunten in de wijken.

Lees meer over:

Spaaractie|goed doel|

Meest gelezen

Oud-nieuwslezer TV Dordrecht Sieto Zeeman (66) overleden

Redactie RTV Dordrecht | 18 apr 2024 15:35

Aanhangwagen gekanteld op A15, bijna anderhalf uur vertraging

Corrado Francke | MerweRTV | 15 apr 2024 11:57

Lees ook

RoPaRunteam Albert Schweitzer haalt recordbedrag op voor goede doel

Tijdens de open dag van de RoPaRun werden op zaterdag 28 oktober de drie teams met de hoogste opbren...