Noble: Ik heb geen zin om in kroegen te staan

Zangeres Marianne Nobel (Noble) stond vorig jaar volop in de schijnwerpers. Haar deelname aan The Voice Senior zette het leven van de 72-jarige Dordtse op z'n kop.

"Het was zo vermoeiend, ik moet er nog steeds van bijkomen. Ik kwam na de opnames om 01:00 uur 's nachts thuis, dan moest ik nog koffie drinken en een boterham eten, alle programma's terug kijken op televisie. Dan pas ging ik slapen. Een paar uur later ging dan de wekker weer."

Reden te meer om nu de krenten uit de pap te vissen en geen overvolle agenda meer voor Noble. "Ik heb er niet voor gekozen om in kroegen te staan. Daar heb ik geen zin meer in. Ik ben nu 72 en doe alleen nog leuke dingen die ik bijzonder leuk vind." Noble is vaak te vinden bij kleinschalige evenementen. Zo heeft ze onlangs nog bijeenkomst bezocht voor oudere mensen. Daar heeft ze gezongen en gesproken.

Vanaf vrijdag is ze samen met haar dochter te zien in een nieuwe talenten-zangshow op televisie. "Ik ben samen met Menke uitgenodigd om in een jury van honderd man te zitten. Dat is een nieuw talenten zangprogramma, als we een deelnemer leuk vinden, drukken we op een knop en zingen en dansen mee." Het programma All Together Now is vanaf vrijdag te zien bij RTL4.

Al dat televisiewerk verdringt haar eerste liefde, het zingen, niet. Zo kan Dordrecht van haar genieten tijdens Big Rivers, daar staat ze op het hoofdpodium.

Foto: The Voice Senior RTL/TALPA

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2022 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)