Noppert en Breedijk tot na de winterstop uitgeschakeld

15 november 2019 10:24

Verdediger Daniël Breedijk en doelman Andries Noppert zullen pas na de winterstop terugkeren van hun blessures bij FC Dordrecht. Dat laat trainer Claudio Braga weten aan RTV Rijnmond. 


Voor FC Dordrecht is de afwezigheid van Breedijk en Noppert een aderlating in aanloop naar het thuisduel van vrijdagavond met Roda JC. FC Dordrecht kreeg met 37 doelpunten de meeste goals tegen van alle eerste divisieclubs. "Daar spreken we spelers individueel op aan", volgens Braga. "Het concentratieniveau moet hoger, soms vallen tegengoals te snel achter elkaar."

Braga kan tegen Roda JC ook niet beschikken over Jordy Wehrmann. De middenvelder is geselecteerd voor Nederland onder 20. De oefenmeester is niet voornemens verder veel wijzigingen door te voeren in de opstelling van FC Dordrecht. "Ik ga niet veel aanpassingen doen, maar moet er nog een nachtje over slapen. De speelwijze passen we niet aan, maar de invulling van posities wel. Dwayne Green vult de positie op het middenveld bijvoorbeeld anders in dan Jordy Wehrmann."

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)