Ouwe Jonges Krentebrood met zomerstop

Het RTVD programma met een knipoog, "Ouwe Jonges Krentebrood", gaat van een welverdiende vakantie genieten en sluiten het tv seizoen af met een spetterende uitzending.

De mannen op gevorderde leeftijd kijken in de laatste uitzending traditiegetrouw terug op de afgelopen weken. De corona versoepelingen zijn uiteraard een gespreksonderwerp waarbij de meningen weer ver uit elkaar lopen.

Ouwe man Tijs Blom houdt een sterk pleidooi voor "het leven" waarbij de oplettende kijker zal zien dat Blom bijna vol schiet bij dit emotionele onderwerp. Uiteraard wordt er ook gelachen.

Zo is de pas aangestelde innovatie manager bij FC Dordrecht reden om eens goed de lachspieren aan het werk te zetten. Wat er verder nog ter tafel komt bij OJK? De Prins Clausbrug, een monument voor de coronaslachtoffers, een mysterieuze appgroep van de afscheid nemende wethouder Piet Sleeking en tot slot komt ook het Kikkerbadje nog aan de orde.

Uitzending van dit niet te missen programma is op zondag vanaf 18.00 uur en woensdag is er eveneens vanaf 18.00 uur een herhaling te zien. www.youtube.com/watch?v=iDU-caRe8wY&t=1111s

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)