Patio Albert Schweitzer ziekenhuis opgeknapt

23 mei 2020 13:51

Door een oproep van het Albert Schweitzer ziekenhuis op Facebook kwam Jacob Drenth met zijn collega's op het idee om de patio van het ziekenhuis op te knappen. Een plek met een speciale betekenis voor de medewerkers.

"Het is gewoon heerlijk om even buiten de zitten. Even weg bij de patiënten. Soort afleiding." zo zeggen de vier medewerkers die aan de nieuwe picknicktafel zitten.

Jacob heeft de afgelopen week met zijn collega's flink doorgewerkt. "Er was geen kleur, geen vrolijkheid. Het was echt aan een opknapbeurt toe."

Het gebaar om de patio op te knappen is als blijk van waardering voor het harde werk wat de IC-medewerkers tijdens de coronacrisis al hebben gedaan. "Zij zijn goed met slangetjes en naalden en wij zijn goed met hout en een beetje verf. Voor hen moet het voelen als hun eigen achtertuin." vertelt Jacob.

De IC-medewerkers van het ziekenhuis zijn ook erg tevreden. "Het even los van de afdeling zijn geeft rust. Even lekker in het zonnetje zitten als dat kan. Zo kunnen we weer met een uitgerust gevoel verder aan de dag."

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)