Stadsomroeper Darja de Caluwe in Studio de Witt

Darja de Caluwe is zaterdag 17 november de hoofdgast in Studio de Witt. In deze uitzending gaat het gesprek niet alleen over haar rol als stadsomroeper, maar ook over haar artistiek leven. Natuurlijk praten zij over de door Darja aangeleverde muziek voor deze uitzending.

Bij culturele evenementen in Dordrecht zien de Dordtenaren alweer sinds 14 jaar de kleurrijke verschijning van Darja de Caluwe ten tonele verschijnen.

Uitgedost in haar opvallende kleding vervult zij met verve de rol van Stadsomroeper en kondigt zij luidkeels het woord met de bel in haar hand. Darja studeerde Algemene letteren, Film&Theater wetenschappen in Utrecht.

Naast haar stadsomroep activiteiten is Darja ook redacteur, programmamaker, improvisatieacteur, publieksbegeleider en gastspreker. Zij is de dochter van Damiet van Dalsum, bekend van het bekende poppentheater in Dordrecht. Artistiek en creativiteit zit haar in de genen.

In het tweede uur is er aandacht voor de Dordtse en Drechtstedelijke actualiteiten van deze week. Dichter van dienst in deze uitzending is Darja de Caluwe.

Studio De Witt van 10:00 uur tot en met 12:00 uur op Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), kanaal 1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2022 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)