Stel trouwt in Dordts ziekenhuis

Marloes Huys en Okay Akmese zouden maandag trouwen in het Stadskantoor in Dordrecht. Omdat Marloes 34 weken zwanger is en corona meespeelt, zou het niets groots en meesleepends worden. Maar alsnog dreigde de bruiloft bijna in het water te vallen...

Marloes bleek vorige week tijdens een controle zwangerschapsvergiftiging te hebben. Daarom mag ze tot aan de bevalling het Albert Schweitzer ziekenhuis niet meer verlaten. Maar het stel wilde heel graag trouwen om straks alles goed geregeld te hebben na de geboorte. De enige optie werd: trouwen in het ziekenhuis. 

“Met een paar telefoontjes naar de gemeente en overleg met de afdeling was het eigenlijk al geregeld: ze stonden er allebei heel erg open voor", vertelt Marloes.

En dus kwamen de ambtenaar van de burgerlijke stand en de getuigen maandagochtend naar een zaaltje bij Geboortecentrum Rhena, waar het stel elkaar het ja-woord gaf. De afdeling zorgde voor een taart en versiering. “Het was nog leuker aangekleed dan het waarschijnlijk op het Stadskantoor zou zijn geweest”, aldus het bruidspaar dat blij en dankbaar is met alle medewerking.

Na de plechtigheid ging het kersverse bruidspaar nog even op ‘fotoreportage’ in het ziekenhuis. Inmiddels is Marloes weer veilig op de afdeling, in afwachting van de volgende mijlpaal in hun leven over een paar weken. 

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)