sv Oranje Wit rouwt om overleden Robine Mol

De 14-jarige Robine Mol is afgelopen zondag aan de gevolgen van Leukemie overleden. Ze streed al langer dan een jaar tegen de ziekte.

Aanstaande zaterdag zal de voetbalclub Oranje Wit ,waar zij lid van was, tijdens de aankomende wedstrijd een minuut stilte houden uit respect voor Robine. Ze zat in de sportklas het Zwijndrechtse Develsteincollege en was al jaren enthousiast lid van de sportclub.


Burgemeester Wouter Kolff reageerde op sociale media met de tekst: “Dit bericht raakt me. Ik heb dit moedige meisje op verzoek van haar tante enkele weken geleden nog een brief gestuurd. Ik wens al haar dierbaren veel sterkte!” De sportclub deelde zelf op Facebook:" ze bleef strijdvaardig en levenslustig tot het einde, Robine zal voor altijd een held blijven voor Oranje Wit."

Robine was een grote fan van Robin van Persie en in juni 2018 hebben de twee elkaar ook ontmoet. Ze stond bekend als een echte doorzetter, niet alleen bij het sporten, maar ook op school. Voorzitter van Oranje Wit Jan-Willem Bozuwa liet weten dat de feestavond van zijn vereniging 30 maart niet zal doorgaan.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)