Ton Kraaijeveld hoofdgast in laatste Studio de Witt van 2018

Ben Corino ontvangt aanstaande zaterdag schilder Ton Kraaijeveld in zijn radioprogramma Studio De Witt. Kraayeveld (1955) werd in 2017 voor twee jaar benoemd tot de eerste Stadskunstenaar van Dordrecht.

Hij werd op 10 december van dit jaar opgevolgd door Erik Sep. Corino praat met Kraayeveld over de inhoudelijke kant van zijn werken maar blikt met hem ook terug op twee jaar Stadskunstenaarschap. Maar ook staat hij stil bij Kraayenveld’s expositietentoonstelling die momenteel in het Dordrechts Museum gehouden wordt.

In het tweede uur is er aandacht voor de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechtsteden met aandacht voor de overdracht van Het jaar van de Dordtse Zonen naar Het jaar van De Dochters van Dordrecht, Dordtenaar van het Jaar en het Dordtse woord van het Jaar.

De Dichter van Dienst is Wim Jilleba. Studio De Witt is iedere zaterdag te beluisteren van 10:00 uur tot 12:00 uur bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)