Verdediger Julius Bliek over FC Dordrecht: 'Een goed begin, is het halve werk'

Al 129 jaar is FC Dordrecht dé voetbalclub van de Merwedestad. Ook dit seizoen wordt er weer een poging gedaan voor het linker rijtje. Maar wie zijn die jongens eigenlijk? Deze zomer stelt RTV Dordrecht ze aan je voor. Met vandaag: Julius Bliek.

De 26 jaar oude verdediger speelde eerder voor FC Dordrecht en GoAheadEagles. Ook speelde hij kort in het buitenland. Maar nu is hij weer terug bij de Schapenkoppen. “Toen de corona opspeelde ben ik naar huis gekomen. Voetbal lag even helemaal stil en toen ben ik weer in contact gekomen met FC Dordrecht.”

Indruk

Bliek zegt een goede eerste indruk van het team te hebben. “Ik denk dat we jongens hebben die allemaal graag willen. Er heerst een goede sfeer, dus dat is goed. De groep wordt ook steeds groter en dat is ook nodig. Ik denk dat er wel werklust in de groep zit.”

Verwachtingen
“Ik denk dat het belangrijk is dat we een goede start maken en dat we dan moeten kijken waar we staan. Maar een goed begin is het halve werk. Drie jaar geleden hebben we een periodetitel gehaald en hebben we playoffs gespeeld. Het zou mooi zijn om die kant op te gaan.”

www.youtube.com/watch?v=CcP96R7kw1U

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)