Wegwerkzaamheden in en rondom Dordrecht

De komende dagen worden de wegen in en rondom Dordrecht flink aangepakt. Zo zijn er afsluitingen op de N3 en de N214 van en richting het eiland. De werkzaamheden starten woensdagavond.

Vanaf 21.00 uur is de N214 in beide richtingen dicht. De werkzaamheden duren tot donderdagochtend 05.00 uur. Vervolgens is de provincialeweg donderdag op vrijdag weer dicht, van 21.00 uur tot 05.00 uur. Verkeer kan omrijden via N214 richting de N482 om vervolgens via Sliedrecht de A15 op te draaien.

De randweg is ook deels afgesloten, vanaf woensdag 21.00 uur tot maandag 7 juni 05.00 uur. Het gaat om de oprit Copernicusweg richting de A15 en de afrit Laan der Verenigde Naties vanaf de A16. Tijdens de afsluiting wordt het oude asfalt vernieuwd en worden er nieuwe vangrails geplaatst.

Verkeer vanuit Sterrenburg richting de A15 kan omrijden via de Laan van Europa en verkeer vanaf de Laan der Verenigde Naties kan via de Provincialeweg Dordrecht in.

Rijkswaterstaat waarschuwt voor eventuele licht- en geluidshinder. Voor meer informatie over de werkzaamheden aan de Randweg, kun je terecht op n3werkzaamheden.nl.

www.youtube.com/watch?v=FOKYVwx-Jn0&ab_channel=RTVDordrecht

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)