Wie zijn de jongens van FC Dordrecht? Dit is Nikki Baggerman

Al 129 jaar is FC Dordrecht dé voetbalclub van de Merwedestad. Ook dit seizoen wordt er weer een poging gedaan voor het linker rijtje. Maar wie zijn die jongens eigenlijk? Deze zomer stelt RTV Dordrecht ze aan je voor. Met vandaag: Nikki Baggerman.

De 22 jaar oude middenvelder speelde eerder voor ADO Den Haag en RKC. Toen bekend werd dat zijn contract bij RKC was ontbonden, nam FC Dordrecht snel contact met hem op. Hij omschrijft zichzelf als een controlerende middenvelder, die graag aan de bal is. “Ik kan het elftal neerzetten en wil graag de bal onderscheppen.”

Het team noemt hij een leuke en goede groep met kwaliteit. “We hebben een paar jonge jongens en een paar oudere jongens erbij. Het is nu allemaal een beetje aftasten, maar de eerste indrukken zijn goed.”

Baggerman denkt dat het team eerst een beetje aan elkaar moet wennen. “Daarna kunnen we het er intern over hebben wat voor ons de doelstelling is.” Hij wil zelf graag zoveel mogelijk spelen om zichzelf te ontwikkelen. “Dan zien we wel weer verder."

www.youtube.com/watch?v=LM9spuQuo3s&t=14s

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)