Wouter van der Spoel gekozen tot lijsttrekker PvdA

Wouter van der Spoel (39) is zaterdag 5 juni 2021 unaniem door de leden gekozen tot PvdA-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Met van der Spoel kiest de partij voor een jonge en ondernemende lijsttrekker die het hart op de tong heeft en in staat is mensen aan zich te binden, aldus het persbericht van de PvdA.
Van der Spoel: “Ik wil dat alle Dordtenaren juist bij de PvdA terecht kunnen met hoe we de stad weer mooier kunnen maken. Kom vooral met ideeën en vragen langs. Met een sterk PvdA-team gaan we ervoor zorgen dat er weer voldoende betaalbare woningen in onze stad zijn, dat er fatsoenlijk werk is voor iedereen en dat we Dordt groener doorgeven aan de volgende generatie”.

Wouter van der Spoel volgt Inge Stevens op, die in 2018 lijsttrekker was van de PvdA en samen met Cor van Verk de afgelopen jaren in de gemeenteraad zat.

"Met de keuze voor Wouter kiest de PvdA ervoor de stem van een nieuwe generatie in onze stad te laten horen", zegt Hans Spigt, voorzitter van de PvdA-Dordrecht.
Als geboren en getogen Dordtenaar is zegt Wouter van der Spoel trots te zijn op de tradities van de stad en hij wil dat zijn kinderen daar straks net zo trots op zijn. 

Van der Spoel groeide op in Sterrenburg en Crabbehof. Hij was in de periode van 2006 tot 2010 het jongste raadslid. 


www.youtube.com/watch?v=0rlGGruT1qA

Foto: PvdA

Leuk artikel?
Deel met anderen:
© 2022 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)