Dordrecht, Netherlands

Adverteren

RTV Dordrecht doet verslag van wat er gebeurt, leeft en speelt in de stad en de wijken. Nieuws en achtergronden, cultuur, sport en evenementen. Zo actueel mogelijk op de online en sociale media en zo volledig mogelijk op televisie. De behoefte aan actueel, betrouwbaar lokaal nieuws is toegenomen en wij voldoen met onze berichtgeving en reportages aan die vraag. Met al onze platforms samen (Televisie, radio, website, app, YouTube, Facebook, Twitter en Instagram) bereiken we inmiddels 60.000-75.000 mensen per week. Kortom: we zijn meer dan voorheen het media-platform om te adverteren in Dordrecht en de Drechtsteden.

Alle doelgroepen
RTV Dordrecht richt zich op alle Dordtenaren, van alle leeftijden en alle achtergronden. Een analyse van onze -steeds betere- kijk- en bereikcijfers toont aan dat ons dat ook lukt. We bereiken via Televisie en Facebook al langer veel 50 plussers, maar we bereiken inmiddels ook veel meer jongeren en ook in de voor de adverteerders belangrijkste categorie (25-49 jaar, de koopkrachtgroep) scoren we goed. Ons bereik groeit niet alleen, de mensen die wie bereiken vormen een goede, representatieve dwarsdoorsnede van de lokale bevolking. Kortom: als u de inwoners van Dordrecht wilt bereiken (jong en oud, van allerlei achtergronden, uit alle wijken), dan kunt u eigenlijk niet om ons heen.

Adverteren
Ons devies is dat iedere marketing- en reclame-euro zichzelf meerdere keren moet terugverdienen. Video-content wordt steeds belangrijker, net als een cross-mediale aanpak. Bij RTV Dordrecht is een combinatie-campagne van 28 dagen reclame op Televisie en Radio, banner op de website en publicatie op Facebook al mogelijk voor 1250 euro (ex btw). Maar wij kunnen voor ieder budget een voorstel op maat maken. Wilt u meer weten over onze advertentie-mogelijkheden ? Neem dan vrijblijvend contact op met Ton van Wijngaarden. Via de email: ton@rtvdordrecht.nl en per telefoon: 078-204 20 48.