Dit weekend bij RTV Dordrecht: Hiphop, jonge ondernemers en podcastserie

19 juni 2021 10:05

Ook dit weekend zijn er weer programma's van de popcentrale en Bibliotheek AanZet te zien op TV Dordrecht. Op zaterdag de tweede voorronde van de hiphop-competitie 'The Next Gem' en op zondag de MeetUp van Bibliotheek AanZet over en met jonge ondernemers. Drechtstad FM start zondag met het uitzenden van de podcastserie 'Het Bewoonde Eiland'.

'The Next Gem'
De tweede voorronde van talentenjacht 'The Next Gem' is deze zaterdag te zien op TV Dordrecht. De talentenjacht is verzonnen door Gson, die met zijn idee jonge talenten een podium wil geven en ze hiermee ondersteuning wil bieden door middel van een carrièreboost.

Zaterdag 19 juni is het popspektakel te zien vanaf 18:00 uur op TV Dordrecht, direct na het weekoverzicht van het Nieuws, met herhaling ieder uur. Op zaterdag 3 juni is een verslag van de finale te zien.

Gesprek met de Stad
Je bent een jonge ondernemer en dan houdt corona heel Nederland in zijn greep. Wat doe je dan? In deze speciale uitzending van In Gesprek met de Stad vertellen jonge ondernemers uit de regio hoe hun passie middenin de coronaperiode vleugels kreeg. Een panel van professionals helpt ze bij het beantwoorden van hun vragen om zo verder te groeien met hun bedrijf.

De MeetUp over jonge ondernemers is zondag 20 juni vanaf 18.00 uur te zien op TV Dordrecht en wordt ieder uur herhaald.

'Het Bewoonde Eiland'
Verder zendt TV Dordrecht op Drechtstad FM vanaf zondag de podcastserie ‘Het Bewoonde Eiland’ uit. In het kader van 800 jaar Dordrecht, gaat AD-columnist Kees Thies met diverse prominente Dordtenaren aan de 'wandel', op verschillende plekken op het eiland van Dordrecht. In de eerste aflevering van Het Bewoonde Eiland, gaat Kees Thies wandelen met Wouter Kolff.

Vanaf zondag om 12:00 uur is het mogelijk de eerste aflevering op Drechtstad FM te beluisteren. De afleveringen zijn ook terug te luisteren en mee te lopen op de website van het project: www.hetbewoondeeiland.nl


foto: Jordy Nijenhuis

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)